Iso Siika -dokumenttifilmin esitykset

Juuri valmistunut Iso Siika -dokumenttifilmi on mukana 25.9.–13.10.2013 Oulussa Galleria 5:ssä Muotoilua että Perinnettä -näyttelyssä.

Puolen tunnin mittainen Iso Siika -filmi välittää tunnelmia heinäkuisesta ympäristötaidetapahtumasta Tornionjokivarresta. Iso Siika -tapahtuma kiinnitti taiteen keinoin huomiota vaellussiian ja Tornionjoen tilaan. Dokumentin on ohjannut Esa Silander ja sen on tuottanut oululainen Intranze oy. Katso tästä dokumentin traileri!

Iso Siika -filmi kuuluu laajaan Poukama-hankkeeseen, jonka eri osa-alueita Muotoilua että Perinnettä -näyttely nyt esittelee. Hankkeen keskeiset osiot olivat Perinne-Poukama, Muotoilu-Poukama ja Isoa Siika. Hankkeen esittely löytyy sen kotisivuilta www.poukama.eu.

Poukama-hanke on osa EU:n osarahoittamaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa 2007–2013. Hanketta hallinnoi Maaseudun Sivistysliitto, ja hankkeen pääyhteistyökumppaneita ovat Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskukset, Kalajoen ammattiopisto JEDU sekä Pro Siika ry.

Lisätietoa näyttelystä ja Poukama-hankkeesta:
www.poukama.eu

Tuomas Mujunen, projektipäällikkö, tuomas@brandstein.fi, 0400 570 336

Muotoilutuotteiden kuvapyynnöt:
Anne-Maaria Saransalmi, yhteyspäällikkö, anne-maaria.saransalmi@msl.fi, 0400 604 851


    Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/ymp2012m/public_html/wp-content/themes/ymparistosivistys/themesettings/dronetheme.class.php on line 199
  • Näyttelyuutiset