Tunne+Tila Raumalla

TUNNE+TILA on taiteilija Päivi Raivion paikkasidonnainen tilateossarja, joka toteutetaan vuosina 2014-2016 eri kaupungeissa. Välitila, esimerkiksi tyhjä tontti tai joutomaa, muuntuu tilateoksen myötä kokemukselliseksi paikaksi. Kesällä 2014 teos sijoittuu Sepän talon pihalle, Alfredinkatu 3:een.

Tilateos kutsuu pysähtymään villiintyneen puutarhan tunnelmaan. Pihalla kasvaa kesän ajan myös erilaisia syötäviä kasveja. Teos tavoittelee paikalle elämää ja kävijöitä sekä väliaikaista identiteettiä, joka virittää keskustelua talon tulevaisuudesta. Sepän talon pihalla järjestetään kesän aikana erilaisia tapahtumia ja elokuussa sadonkorjuujuhlat.

TUNNE+TILA on osa Maaseudun Sivistysliiton hanketta Paikan tuntu ja sitä tukee Koneen Säätiö. Yhteistyössä RaumArs, Seminaarin puutarha ja Biolan. Puutarhan kasvien kasvattamiseen ja istuttamiseen osallistuu koululuokkia ja Rauman Seudun Katulähetyksen VALO-työpajan nuoria.

Seuraa Tunne+Tila -teoksen sivua www.tunnetila.paikantuntu.fi.


    Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/ymp2012m/public_html/wp-content/themes/ymparistosivistys/themesettings/dronetheme.class.php on line 199
  • Näyttelyuutiset